Våre tjenester

Grevstad & Tvedt består av over 50 dedikerte ansatte som alltid står klar for å hjelpe deg. Vi utfører alt av rørleggertjenester for privatpersoner og bedrifter. Kontakt oss gjerne for å finne ut mer om hvordan vi kan bistå.

Ikon av et hus

Nybygg

Planlegger du eller er du i gang med å sette opp drømmehuset eller et flunkende nytt næringsbygg? Vi har lang erfaring med montering av komplette rørsystem i nybygg.

Ikon av rørleggerutstyr

SERVICE OG REHABILITERING

Har du et rør som lekker eller trenger du en rørlegger til et annet serviceoppdrag? Vi utfører alt fra enkle til kompliserte oppgaver innen service for privat- og proffmarkedet. Enten du har behov for engangsservice på røranlegget eller ønsker en fast servicepartner for framtidige oppdrag, kan vi hjelpe deg.
 

Ikon av vask

SANITÆR 

Vi tar på oss alle oppdrag innen sanitæranlegg. Trenger du å få installert nye sanitærartikler på badet, skifte en bereder, montere automatisk vannstoppeventil?

Ikon av varmekabler

VARME OG KJØLING

Varme- og kjøleanlegg er ett av våre spesialfelt. Vi har bred erfaring og kunnskap innen alt fra varmepumper i private boliger til store komplekse anlegg i næringsbygg. Spør oss gjerne om våre beste råd til rett varmeanlegg for deres hjem eller deres næringsbygg. Vi utfører også installasjon og service av varmeanlegg og kjøleanlegg i bedriftsbygg og industrilokaler.

sprinkler

SPRINKLER

Vi tar på oss alle oppdrag innen sprinkleranlegg og er FG-Godkjent for utførelse. Vi kan også utføre service på sprinkleranlegg og er kan bistå ifm. 3. partskontroller etc.

Ikon av avløp

VA – VANNFORSYNINGS- OG AVLØPSANLEGG

Vi påtar oss alle oppdrag innen VA.

Ønsker du å motta et tilbud på tjenesten du trenger utført?

Ta gjerne kontakt for å avtale en gratis befaring eller for en uforpliktende prat. Vi ser fram til å høre fra deg.